RESTAURANG & B&B

SKUTSKEPPARN

Rum och priser

Vårt B&B ligger på övervåningen, där erbjuder vi små men hemtrevligt inredda rum för våra gäster. Vi har 8 rum som delar på 2 toaletter och 2 duschrum, altanen på övervåningen har kvällssol och är möblerad med bord och stolar samt parasoller. När du bor hos oss är du välkommen att ta med dig din hund så länge hunden bor i egen korg/på egen filt på golvet. Samtliga rum är rökfria. 

Du checkar in i kassan i restaurangen. Du hittar restaurangens öppettider under "Öppettider" - incheckning övriga tider enligt överenskommelse.


Dubbelrum

Alla dubbelrum har två normalstora sängar och är lösningen för alla som vill njuta av en prisvärd semester. Två av rummen har en våningsäng samt en enkelsäng vilket innebär att tre personer kan sova bekvämt i samma rum. 

Sjöbod

 Du kan även välja att bo riktigt pittoreskt i vår sjöbod. Den innehåller ett sovrum med dubbelsäng och ett litet kök med spis och kylskåp. Sjöboden har el men inte indraget vatten eller avlopp. När du bor i sjöboden får du tillgång till en toalett med dusch som du når från Skutskepparns utsida. Sjöboden ligger mycket nära restaurangen.     

Våra rum kostar från 800 kr. per natt

Boka rum här


Om du hellre vill ringa når du oss på 072-235 235 0