Skutskepparn Kuststation 

MAT, BOENDE & UPPLEVELSER VID HAVET

Åtgärder för B & B

·      Vi har utökade städrutiner för rum och gemensamhetsutrymmen. Sängar rengörs noga efter var je gäst. Dörrhandtag, strömbrytare och vanliga kontaktytor desinficeras efter varje gäst. Även nycklar och nyckelringar desinficeras innan de hängs på plats i receptionen. Skyltar med information och uppmaningar finns uppsatta som stöd. Vi kan dock inte nog poängtera att för både våra gäster och för oss själva gäller att 20 sekunders handtvätt är bästa sättet att förhindra smittspridning! Vi tillhandahåller handdesinfektion på utvalda platser i boendedelen.

·      Duschar och toaletter rengörs noga varje dag. Dörrhandtag, strömbrytare, kranar, tvättställ, toalettstol, duschblandare och vanliga kontaktytor desinficeras dagligen. I tillägg tillhandahåller vi desinfektionsmedel så att gästen själv kan torka av ytor före/efter sitt besök.

·      Frukosten serveras inte längre som buffé utan du som gäst beställer din frukost och får den serverad vid bordet i restaurangen. Du beställer enklast i vår app Weiq där du anger vad du vill ha och vilken tid du vill serveras (mellan kl. 8.00-10.00). Du kan även lägga din beställning hos personalen i restaurangen.   

·      I korridoren i boendedelen är det ditt eget ansvar som gäst att i möjligaste mån hålla avstånd till övriga gäster.

·      Vi håller oss uppdaterade på Folkhälsomyndighetens hemsida för att löpande få information om nya regler och riktlinjer för vår verksamhet.