Skutskepparn Kuststation 

MAT, BOENDE & UPPLEVELSER VID HAVET

Rum och priser

Vårt boende ligger på övervåningen, där erbjuder vi små men hemtrevligt inredda rum för våra gäster. Vi har 8 rum som delar på 2 toaletter och 2 duschrum, altanen på övervåningen har kvällssol och är möblerad med bord och stolar samt parasoller. När du bor hos oss är du välkommen att ta med dig din hund så länge hunden bor i egen korg/på egen filt på golvet. Samtliga rum är rökfria. 

Du checkar in i kassan i restaurangen, du hittar aktuella öppettider under "Öppettider" - incheckning övriga tider enligt överenskommelse.


4 Dubbelrum & 2 Dubbelrum Budget

Alla dubbelrum har två normalstora sängar och är lösningen för alla som vill njuta av en prisvärd semester. Rummen är relativt små men räcker gott och väl till när man fyller dagen med upplevelser och längtar efter en god natts sömn för att ladda batterierna. Budgetrummen är en aning mindre och har genomgående snedtak - men har lika sköna sängar som övriga rum. 

Trebäddsrum

Två av rummen har en våningssäng samt en enkelsäng vilket innebär att tre personer kan sova bekvämt i samma rum. 

Sjöbod

 Du kan även välja att bo riktigt pittoreskt i vår sjöbod. Den innehåller ett sovrum med dubbelsäng och ett litet kök med spis och kylskåp. Sjöboden har el men inte indraget vatten eller avlopp. När du bor i sjöboden får du tillgång till en toalett med dusch som du når från Skutskepparns utsida. Sjöboden ligger mycket nära huvudbyggnaden.     

Våra rum kostar från 900 kr. per natt

Boka rum här


Om du hellre vill ringa når du oss på 072-235 235 0